Nyomtats

Ahol a képzés és a gazdaság összekapcsolódik

2015. 04. 28.
Ahol a képzés és a gazdaság összekapcsolódik Mára rendkívül fontossá vált a cégek és az oktatási intézmények közötti folyamatos kommunikáció, melyre a Tempus Közalapítvány rendezvényei is lehetõséget teremtenek. Annak érdekében, hogy a rendezvényeink, tartalmaink az Önök érdeklõdésének megfelelõek legyenek, szükségünk van arra, hogy megismerjük a témával kapcsolatos igényeiket, véleményüket. Kérjük, hogy töltsék ki az alábbi kérdõívet legkésõbb 2015. május 5-ig, ezzel is segítve munkánkat!

 

A Tempus Közalapítvány céljai között szerepel, hogy a gazdasági szereplõk és az oktatási intézmények közötti együttmûködéseket ösztönözze.

Nemzetközi oktatási-képzési pályázati programok koordinálása révén kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a felsõoktatás és a képzés területén. Annak érdekében, hogy a rendezvényeink, tartalmaink az Önök érdeklõdésének megfelelõek legyenek, szükségünk van arra, hogy megismerjük a témával kapcsolatos igényeiket, véleményüket.

Kérjük, hogy töltsék ki az alábbi linken található, a cégek és az oktatási intézmények együttmûködésével kapcsolatos kérdõívet legkésõbb 2015. május 5-ig, ezzel is segítve munkánkat! Minden cégnek érdeke, hogy az oktatásból olyan potenciális munkavállalók kerüljenek ki, akiknek tudása és képessége összhangban van a munkaerõ-piaci elvárásokkal. Ehhez feltétlenül szükséges a cégek és az oktatási intézmények közötti folyamatos kommunikáció, melyre a Tempus Közalapítvány rendezvényei lehetõséget teremtenek.

A kérdõív kitöltése néhány percet vesz igénybe. A kérdõív végén lehetõsége van megadni nevét és e-mail címét, hogy a kapcsolódó híreinket és rendezvényeinket a késõbbiekben is továbbíthassuk Önnek.

Ezúton is köszönjük együttmûködését!

Tovább a kérdõívre

 


Kapcsolódó anyagok:
Név Megjegyzés Típus Méret