Hírek

Nyomtatás

Ahol a képzés és a gazdaság összekapcsolódik

2015. 04. 28.
Ahol a képzés és a gazdaság összekapcsolódik Mára rendkívül fontossá vált a cégek és az oktatási intézmények közötti folyamatos kommunikáció, melyre a Tempus Közalapítvány rendezvényei is lehetőséget teremtenek. Annak érdekében, hogy a rendezvényeink, tartalmaink az Önök érdeklődésének megfelelőek legyenek, szükségünk van arra, hogy megismerjük a témával kapcsolatos igényeiket, véleményüket. Kérjük, hogy töltsék ki az alábbi kérdőívet legkésőbb 2015. május 5-ig, ezzel is segítve munkánkat!

 

A Tempus Közalapítvány céljai között szerepel, hogy a gazdasági szereplők és az oktatási intézmények közötti együttműködéseket ösztönözze.

Nemzetközi oktatási-képzési pályázati programok koordinálása révén kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a felsőoktatás és a képzés területén. Annak érdekében, hogy a rendezvényeink, tartalmaink az Önök érdeklődésének megfelelőek legyenek, szükségünk van arra, hogy megismerjük a témával kapcsolatos igényeiket, véleményüket.

Kérjük, hogy töltsék ki az alábbi linken található, a cégek és az oktatási intézmények együttműködésével kapcsolatos kérdőívet legkésőbb 2015. május 5-ig, ezzel is segítve munkánkat! Minden cégnek érdeke, hogy az oktatásból olyan potenciális munkavállalók kerüljenek ki, akiknek tudása és képessége összhangban van a munkaerő-piaci elvárásokkal. Ehhez feltétlenül szükséges a cégek és az oktatási intézmények közötti folyamatos kommunikáció, melyre a Tempus Közalapítvány rendezvényei lehetőséget teremtenek.

A kérdőív kitöltése néhány percet vesz igénybe. A kérdőív végén lehetősége van megadni nevét és e-mail címét, hogy a kapcsolódó híreinket és rendezvényeinket a későbbiekben is továbbíthassuk Önnek.

Ezúton is köszönjük együttműködését!

Tovább a kérdőívre