Nyomtats

Idén is Tempus stand a Personal Hungary HR kiállításon

2016. 11. 15.
emberierõforrás, minõségi munkaerõ, szakmai gyakorlat
Idén 13. alkalommal rendezik meg a Personal Hungary emberierõforrás-menedzsment szakkiállítást a 2016. november 16. és 17. között. A legnagyobb hazai HR kiállításon a szakmai elõadások, workshopok és pódiumbeszélgetések mellett lehetõség nyílik a résztvevõk számára a tapasztalatcserére és új szakmai kapcsolatok kialakulására is.

 

A rendezvényen remek alkalom arra is, hogy személyesen találkozhassunk a Tempus Közalapítvány standjánál (c04-es stand). Minden érdeklõdõt szeretettel várunk az Europass dokumentumokkal, a cégeknek és felsõoktatási intézményeknek szóló lehetõségekkel, és a megújult Erasmus Alumni hálózattal kapcsolatos információkkal.

 

Idõpont és helyszín: 2016. november 16-17., Millenáris „B” épület, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16.

A konferencia részletes programjáról itt tájékozódhat.

 

Ahol a képzés és a gazdaság összekapcsolódik - cégek és felsõoktatási intézmények együttmûködési lehetõségei – elõadás a Personal Hungary kiállításon

Mit nyújthat az egyetem a cégnek és mit nyújt a cég az egyetemnek? Mi a közös innováció receptje? A szakmai kapcsolatoktól a komplex nemzetközi projektekig számos formája létezik az üzleti szféra és az oktatás együttmûködésének. Konkrét példákon keresztül mutatjuk be a céges-felsõoktatási kapcsolatokban rejlõ üzleti lehetõségeket, amelyek nem ritkán komoly pályázati támogatásban is részesülnek. Hogyan csinálta a K&H Bank vagy mihez is kezdett hozzá az NI Hungary kft?

2016. november 17-én csütörtökön 14 órakor a Personal Hungary Gyakorlati Fórum 1-es színpadán választ kaphat minderre! 

 

A Tempus Közalapítvány örömmel invitálja céges partnereit a rendezvényre. Az elsõ 50 érdeklõdõ számára ingyenes belépõjegyet biztosítunk. Ha Ön is részt kíván venni a kiállításon, nem kell mást tennie, mint jelezni részvételi szándékát november 15. (kedd) délután 16 óráig a következõ e-mail címen: europass@tpf.hu

 

További információk a rendezvényrõl:
www.personal-hungary.hu

 


Kapcsolódó anyagok:
Név Megjegyzés Típus Méret