Hírek

Nyomtatás

Pályázás könnyen és akadálymentesen - az Europass dokumentumok segítségével

2015. 05. 05.
Europass
Pályázás könnyen és akadálymentesen - az Europass dokumentumok segítségével Nemcsak az álláskeresésnél, de egy-egy pályázat elkészítésénél is elengedhetetlen, hogy rendszerezett, átlátható formában nyújtsuk be anyagainkat.

Hamarosan indul az új uniós pályázási időszak, azonban sokan nincsenek tisztában azzal, hogy hogyan érdemes felkészülni, vagy hogy melyek a legfontosabb dokumentumok, amelyekre szükség van. A piacesprofit.hu cikkében arról számol be, hogy az általuk megkérdezett mikro- és kkv-cégek vezetői sok olyan esetet tapasztaltak, amikor azon bukott el az adott pályázat, hogy nem látták át pontosan, a pályázat miről szól, nem voltak rendben a papírjaik.

Balogh Balázs, a GKF Csoport kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy a legtöbb dokumentumhoz létezik egy sablon a pályázat letölthető dokumentumai között, erre kell a cégeknek a legjobban figyelni. A szakember hozzátette, hogy adott esetben szakmai önéletrajzokat is kérhetnek olyan kiírások esetében, ahol nagy hangsúly van a szakmai megvalósítók személyén. Ebben az esetben nagy segítséget jelenthet az Europass önéletrajz használata, hiszen a dokumentum egy online szerkesztőfelület segítségével néhány perc alatt létrehozható. Az Europass nagyszerű választás, hiszen csupán adatainkat kell megadnunk, a formázást és a szerkesztést elvégzi helyettünk. Ha pdf-ben töltjük le a kész dokumentumot, a későbbiekben bármikor visszatölthetjük a felületre, hogy a szükséges módosításokat elvégezzük.

Ha többet szeretne megtudni az Europass dokumentumokról, látogassa meg az alábbi oldalt, ha pedig kérdése van használatukkal kapcsolatban, keresse a Nemzeti Europass Központ munkatársait az europass@tpf.hu e-mail címen!

Forrás: piacesprofit.hu