Hírek

Nyomtatás

Personal Hungary Emberierőforrás Szakkiállítás 2015

2015. 11. 09.
emberierőforrás, humántőke, kiválasztás, képesítés, minőségi munkaerő, munkaerőpiac, toborzás
Personal Hungary Emberierőforrás Szakkiállítás 2015 Idén tizenkettedik alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb HR-es rendezvényére, a Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállításra.

Idén tizenkettedik alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb HR-es rendezvényére, a Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállításra. A kétnapos esemény idén új helyszínen, a Millenáris Park B épületében kap helyet, ahol november 11-én és 12-én 9 és 17:30 között várja a látogatókat.

A Personal Hungary a HR szakemberek számára biztosít találkozási pontot, ahol a HR-szolgáltatásokat és - termékeket kínáló cégek professzionális környezetben alakíthatnak ki közvetlen kapcsolatot leendő megbízóikkal, célközönségükkel. A kiállításon gyakorlati fórumok keretében a szakma elméleti és gyakorlati szakértői tartanak előadásokat és szakmai vitákat a HR területét érintő különböző témákban, nemzetközileg elismert vendégelőadók tartanak prezentációkat, illetve neves trénerek és coach-ok mutatják be a szakma legújabb trendjeit és leghatékonyabb módszereit.

A rendezvényen a Tempus Közalapítvány is képviselteti magát standjával. Munkatársunk, Szabó Csilla, a Nemzeti Europass Központ koordinátora ”Pályakezdők nemzetközi tapasztalattal? A tehetséges fiatalok megszerzésének titka” címmel Polgár Petrával, a Randstad munkatársával és Virga Józseffel, az Erasmus Student Network Magyarország elnökével együttműködve tart előadást november 12-én 15:15 perctől.

Amennyiben érdeklik a szakmai bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, interaktív előadások, az alábbi linken még van lehetősége regisztrálni a rendezvényre.