Gyakornokkereső Tempus Közalapítvány

Hírek

Pályázás könnyen és akadálymentesen - az Europass dokumentumok segítségével

Nemcsak az álláskeresésnél, de egy-egy pályázat elkészítésénél is elengedhetetlen, hogy rendszerezett, átlátható formában nyújtsuk be anyagainkat.
Pályázás könnyen és akadálymentesen - az Europass dokumentumok segítségével

Hamarosan indul az új uniós pályázási időszak, azonban sokan nincsenek tisztában azzal, hogy hogyan érdemes felkészülni, vagy hogy melyek a legfontosabb dokumentumok, amelyekre szükség van. A piacesprofit.hu cikkében arról számol be, hogy az általuk megkérdezett mikro- és kkv-cégek vezetői sok olyan esetet tapasztaltak, amikor azon bukott el az adott pályázat, hogy nem látták át pontosan, a pályázat miről szól, nem voltak rendben a papírjaik.

 

Balogh Balázs, a GKF Csoport kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy a legtöbb dokumentumhoz létezik egy sablon a pályázat letölthető dokumentumai között, erre kell a cégeknek a legjobban figyelni. A szakember hozzátette, hogy adott esetben szakmai önéletrajzokat is kérhetnek olyan kiírások esetében, ahol nagy hangsúly van a szakmai megvalósítók személyén. Ebben az esetben nagy segítséget jelenthet az Europass önéletrajz használata, hiszen a dokumentum egy online szerkesztőfelület segítségével néhány perc alatt létrehozható. Az Europass nagyszerű választás, hiszen csupán adatainkat kell megadnunk, a formázást és a szerkesztést elvégzi helyettünk. Ha pdf-ben töltjük le a kész dokumentumot, a későbbiekben bármikor visszatölthetjük a felületre, hogy a szükséges módosításokat elvégezzük.

 

Ha többet szeretne megtudni az Europass dokumentumokról, látogassa meg az alábbi oldalt, ha pedig kérdése van használatukkal kapcsolatban, keresse a Nemzeti Europass Központ munkatársait az europass@tpf.hu e-mail címen!

 

Forrás: piacesprofit.hu